Njuta av ögonblicken

 

Njuta

Att vara ledig kostar inga pengar men ändå är det få av oss som har råd att kunna koppla av på riktigt. Vi har våra jobb och inte så sällan blir det övertid gjort. I de flesta familjer arbetar dessutom båda föräldrarna och det blir inte tillräckligt med tid för att ta hand om barnen och dessutom städa huset.

Till helgen skall gräset klippas och fönstren putsas. På sena kvällen då det äntligen är dags att gå till sängs är man för trött för kärlek. Inte ens på semestrarna kan man koppla av eftersom då skall stugan målas om, båten skötas och så vidare i all oändlighet. Det var nog inte så vi såg livet framför oss den gången vi gick in de vuxnas värld. Vi planerade inte för att fastna i en sådan här situationen. Vi måste öppna ögonen och se vad vi håller på med och se till att få tid att njuta av livet, inte bara leva det.

Ett viktigt och avgörande steg är att kunna säga att man behöver hjälp, att anlita någon som gör allt det som tar tiden från oss. En seriös firma som Assista  kan för er göra en stor del av den tråkiga delen av jobben där hemma. Dessutom gör de det bättre. Assista kan hjälpa er både regelbundet varje vecka och vid tillfälliga behov som flytt- och storstädning samt fönsterputsning. Med ett företag som Assista kan du välja själv vad du vill ha gjort och få ett prisförslag.

Tack vare RUT-avdrag behöver det inte bli dyrt att få tid över för sig själv och sin familj. Assista har erfarenhet från både privat städning och företagsstädning. Kunderna sätts i centrum och man är noga med att de blir nöjda. Man använder samma städare hela tiden och använder sig av checklistor för kontroll av städresultatet. Exempel på det finns i deras webbsida. Där finns även företagsfilosofi, priser och kommentarer från kunder. Det är viktigt att välja rätt när det gäller sitt eget privatliv.

Vill man ha tips på vad man kan göra själv för att koppla av kan man klicka in sig på den här hemsidan. Där står det om stress och om konsten att kunna koppla av och koppla bort. Längst ner på sidan finns det en övning man kan utföra för att kunna slappna av ordentligt.