Sluta röka och må bättre

 

Januari är förbi och vi nu kan lova saker utan att riskera att bryta ett nyårslöfte. Att sluta röka brukar stå högt på folks lista, och även de rökare som inte ständigt går runt och funderar på saken har ändå ofta tanken någonstans i bakhuvudet. Man borde ju, någon gång… Någon gång kan vara nu!

Många gånger är det nackdelarna med att röka som lyfts fram, men om det allena varit ett effektivt sätt att få rökare att sluta så hade ingen rökt. Vi fokuserar nu istället på ett par av alla att de fördelar som finns med att vara rökfri. Det är så mycket positivt som händer i kroppen när man slutar röka, läs hela listan på Aftonbladet.se.

Har du, som många rökare, känslan av att du försakar någonting om du slutar? Att det ska vara svårt att sluta? Gör det lättare för dig själv genom att byta till en e-cigarett. Det är hälsosammare, en vanlig cigarett innehåller 4000 skadliga ämnen. En e-cigarett från SmokeSmart innehåller endast vattenånga, nikotin och aromämnen. Du får fortfarande smaken av en cigarett, men du slipper gå ut för att röka, kostnaden är lägre och du riskerar inte att gå upp i vikt eftersom SmokeSmarts cigarett precis som vanliga cigaretter ökar fettförbränningen.

E-cigaretter

Möt våren med utvecklade sinnen

Så tänk inte bara på all skrämselpropaganda rökare får höra, tänk istället på hur gärna du vill kunna känna doften av nyklippt gräs i vår. För precis som så mycket annat blir luktsinnet oändligt mycket bättre utan cigaretter. Mat kommer smaka mer, du kommer orka mer, du kommer känna stolthet över dig själv och du kommer må bättre i största allmänhet! Och saknar du vanan så använd en e-cigarett, du försakar inte någonting, tvärtom!